Екс-холостяк Михайло Заливако відсторонився від Анни Богдан та схопив в обійми білявку: “З нею ми близькі”

Екс-холостяк Михайло Заливако спричинив суперечки в мережі

Ще за часів зйомок “Холостяка” глядачки шоу дізналися, що у Михайла Заливако серед друзів є представниці жіночої статі. І одна з них навіть насміхалася з Анни Богдан на проєкті, що стало причиною створення жартів у соціальних мережах. Однак, час минає, і всі благополучно забули про оточення бізнесмена.

Мабуть, саме тому його нова фотографія у мікроблогу насправді вразила користувачів.

Обрав подругу, а не Анну Богдан

Нещодавно на особистій сторінці Михайла Заливако в соціальній мережі Instagram з’явилася світлина, яку він зробив під час подорожі до Італії, де проживає його подруга.

На фотографії зображений він в обіймах привабливої білявки, а його обраниця Анна Богдан стоїть трохи подалі від пари. Михайло пояснив, що ця білява красуня є його подругою, з якої він був знайомий ще ще до того, як познайомився з Анною. Неможливо не помітити, що переможниця проєкту відчуває себе дещо некомфортно на цій світлині.

Скріншоти коментарів під публікацією Михайла Заливако

Користувачі мережі обурилися, побачивши цю фотографію. Багатьом коментаторам здається, що у стосунках немає місця друзям протилежної статі. Мовляв, це означає, що хтось комусь подобається, і це може зруйнувати відносини Михайла та Анни. Примітно, що екс-холостяк взагалі ніяк не відреагував заподі на подібні закиди від користувачів мережі. А обранеця Михайла взагалі почала поводити себе дещо дивно, адже опублікувала на особистій сторінці відеоролик, де вони з Михайлом просто цілуються, начебто підтверджуючи той факт, що в них все в порядку.

Схожі статті