Влад Яма вперше показав фото з весілля: хореограф у стильному смокінгу, а наречена сховалася за фатою

Відомий український хореограф Влад Яма порадував шанувальників несподіваним кадром з весілля.

Влад Яма не тільки знаменитий танцюрист, частий гість різноманітних телешоу і мрія мільйонів жінок – ще він зразковий сім’янин. Герой нашої сьогоднішньої статті давно одружений на Ліліані, яка народила йому сина Леона.

Батьки приховували обличчя дитини від камер, поки він був зовсім маленьким, але зараз у соцмережах вони регулярно публікують спільні сімейні фото. Яма-молодший росте справжнім серцеїдом – від мами з татом хлопчик взяв все найкраще.

Влад Яма з родиною
Влад Яма з дружиною та сином

Варто зазначити, що хоч Влад і часто ділиться романтичними кадрами з коханою, весільні знімки він показує вкрай рідко. На цей раз шанувальникам пощастило – на хореографа нахлинули спогади перед річницею весілля.

Так, у себе в Інстаграмі Яма опублікував архівне фото з одруження, на якому зображений момент, коли він одягає нареченій обручку. Влад одружився не в стандартному чорному костюмі, а в бежевому смокінгу з білосніжною сорочкою і метеликом замість краватки. Ліліана теж обрала незвичайну сукню нареченої кольору айворі та фасону русалка з довгою фатою, що ідеально доповнює її ніжний образ.

“Ах, який деньок був! 21.09.2014”, – написав танцюрист.

Фото з весілля Влада і Ліліани Ями. Скріншот зроблений зі сторінки хореографа в Інстаграмі
Фото з весілля Влада і Ліліани Ями. Скріншот зроблений зі сторінки хореографа в Інстаграмі

Весілля пара зіграла через півроку після пропозиції Ями, причому до цього вони зустрічалися вже далеко не перший рік. Просто хореограф довгий час приховував своє особисте життя від публіки, тому шанувальники не переставали підозрювати його в романі зі співачкою Наталею Могилевською, яка була його партнеркою на паркеті “Танців з зірками”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.