Ані Лорак забула колишнього Мурата, одягла білосніжну сукню та ощасливила відомого красеня: “Звершилося!”

Відома українська співачка Ані Лорак в білосніжній сукні нарешті порадувала шанувальників гарною новиною, на яку вони чекали з нетерпінням.

Ані Лорак виступає на сцені вже багато років. Вона давним-давно завоювала любов публіки, при цьому зірка ніколи не виносила на загальний огляд свої особисті проблеми. Кілька років тому фанати навіть не підозрювали, що героїня статті розлучиться з Муратом Налчаджиоглу, проте у 2019-му виконавиця таки подала на розлучення після 10 років у шлюбі і народження спільної дочки Софії.

Колишнім чоловіком Ані Лорак турецький бізнесмен став, коли був помічений за зрадами, причому неодноразовими. Якийсь час артистка намагалася зберегти сім’ю, але в один момент їй набридло бути тією, кого коханий ганьбить своїми публічними пригодами.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

На початку цього року почали ходити чутки про возз’єднання екс-подружжя після того, як вони разом відвідали кілька світських заходів. Втім, ніяких офіційних заяв з цього приводу від знаменитості не надходило, та й Мурат не приховує своїх стосунків з новою коханою. Користувачі мережі, до речі, вважають, що вона зовні вже дуже схожа на Лорак.

За весь цей час з моменту розлучення співачка стала ще красивіше і стрункіше, хоча її робочий графік до неможливості завантажений. Ось у серпні зірка провела кілька днів на фестивалі “Нова хвиля” в Сочі, де приготувала для глядачів великий сюрприз – вона в дуеті з Сергієм Лазарєвим презентувала новий хіт, про що повідомила в соцмережах.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так, в Інстаграмі Ані Лорак опублікувала спільне фото з Лазарєвим, на якому постала в білосніжній сукні в підлогу, що ідеально підкреслила її фігуру. Сергій в класичному чорному смокінгу виглядав поруч з зірковою подругою дуже гарно.

“Сталося! Ми з Сергієм Лазарєвим вперше представили нашу спільну пісню”, – написала артистка.

Коментатори не тільки зраділи музичному подарунку, а й відзначили, що виконавці виглядають одне з одним як наречені:

  • “Наче у вас весілля було”;
  • “Дочекалися!”;
  • “Барбі і Кен”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Більше цікавого про особисте життя Ані Лорак та її чоловіків, включаючи колишнього Мурата Налчаджиоглу, в наступному відео:

Схожі статті