52-річна Тетяна Буланова втретє збирається заміж за 33-річного коханця: “Нас познайомила подруга”

Співачка Тетяна Буланова в свої 52 роки завела відносини з 33-річним спортсменом, про якого вперше розповіла у відвертому інтерв'ю.

Зірка Тетяни Буланової зійшла на порозі дев’яностих, при цьому їй вдалося не стати співачкою-одноденкою. Вона досі продовжує радувати шанувальників своєю творчістю. Не залишається в тіні і її особисте життя.

Героїня нашої сьогоднішньої статті стала гостею YouTube-шоу “Альона, блін!“, де поділилася подробицями стосунків з молодим обранцем:

“Він в минулому спортсмен, молодший за мене на 19 років. Нас познайомила подруга, колега моя, за що їй спасибі величезне. Я чесно зізнаюся, раніше, до ось цієї історії, я завжди вважала, що якщо чоловік молодший настільки жінку, то це щось не те. Потім я опинилася в цій же ситуації. Я можу сказати з висоти свого становища, що це повна нісенітниця абсолютно. І можна бути молодше, старше… Якщо людина нормальна, якщо він правильного хорошого виховання, якщо він бачить приклад своїх батьків щасливого життя спільного, якщо він знає, як ставитися до жінки, якщо він поважає жінку – скільки йому років, це взагалі неважливо”.

Тетяна Буланова на інтерв'ю
Тетяна Буланова на інтерв’ю

Звуть коханого Валерій, займається він підприємництвом, а підкорили Тетяну в ньому якості справжнього чоловіка та його турбота по відношенню до неї. Обранець поки не кликав Буланову заміж, але вона не заперечує, що в такому разі відмовляти одразу не стане – подумає, тому що Бог любить трійцю.

Тетяна Буланова разом з молодим обранцем
Тетяна Буланова разом з молодим обранцем

За плечима співачки два невдалі шлюби. Перший чоловік – її продюсер Микола Тагрін, другий – колишній футболіст Владислав Радімов. Від кожного заміжжя у Тетяни залишилося по сину.

Схожі статті