Знайшлася покинута дружина Євгена Огіра: неймовірної краси жінка враз затьмарила Тіну Кароль

Єдиним чоловіком української поп-діви Тіни Кароль був Євген Огір, але для нього шлюб зі співачкою був не першим.

Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра починалася казково, а закінчилася трагічно, змусивши плакати буквально всю країну. У 2008 році закохані зіграли весілля і стали батьками сина Веніаміна. Красиві, талановиті і енергійні молоді люди захоплювали публіку своїм союзом.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно

Вони вдало поєднували роботу і сім’ю, виховували дитину і не соромилися висловлювати почуттів у всіх на виду, поки цю сімейну ідилію не обірвала важка хвороба продюсера – у Євгена знайшли рак шлунка.

Життя Огіра не вдалося врятувати найкращим лікарям, яких подружжя тільки могло собі дозволити. Кароль овдовіла у 2013 році.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

У документальному фільмі “Сила любові та голосу” Тіна зізналася, що перед самою смертю чоловік перестав її впізнавати та називав ім’ям іншої жінки. Нею виявилася перша дружина Євгена Дарина (Дар’я), на якій Огір одружився на початку нульових, вона режисерка.

Цей шлюб протримався недовго, адже обидва були кар’єристами і постійно один з одним конкурували. До того ж продюсер мріяв стати батьком, а його обраниця ще не була готова до материнства. Про що саме розмовляли колишні, невідомо навіть самій Кароль. Вдруге і востаннє поп-діва бачилася з екс-конкуренткою вже на кладовищі.

Як виглядає і чим займається Дарина Огір

Дарина – красива жінка з чорнявим волоссям і усипаним веснянками обличчям. У неї сіро-блакитні очі та широка посмішка.

Дарина Огір. Фото зі сторінки жінки у Фейсбуці
Дарина Огір. Фото зі сторінки жінки у Фейсбуці

Колишня дружина Євгена працювала на телеканалах “Україна”, “М1”, “1+1”, “5 канал”, “НТН” і не тільки. Невідомо, чи є у Дарини діти, але вона заміжня.

Дарина Огір та її нинішній чоловік
Дарина Огір та її нинішній чоловік

А якщо хочете дізнатися, хто займав місце в серці Тіни Кароль до і після заміжжя за Огіром, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.