Святослав Вакарчук вперше став батьком ще 3 місяці тому: первісток народився задовго до розлучення з Лялею

Святослав Вакарчук вперше став батьком. 46-річний артист назвав хлопчика Іваном.

Особисте життя Святослава Вакарчука не мало ніколи таємниць. Було всім відомо, що 20 років він жив у шлюбі з Лялею Фонарьовою. Артист виховував також доньку стилістки. За весь час, що пара провела разом, не було жодного інтерв’ю чи згадок про їх сімейне життя. Зрідка Святослав публікував спільні світлини. Познайомилася пара у студентські роки.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук розлучився з Лялею Фонарьовою

Артист також не коментував причин розлучення та попросив представників медіа толерантно поставитися до його рішення. Втім, нещодавно стало відомо, що після розриву стосунків Вакарчук не лишився сам. Вчора, 25 серпня з’явилася інформація з інсайдерських джерел про те, що лідер гурту “Океан Ельзи” став батьком.

Спершу журналісти заявляли про те, що син народився 19.08.2021 року, коли його тато давав концерт в Одесі. Та прес-служба знаменитості повідомила про те, що журналісти помилилися з датою народження дитини.

Офіційно—-Так, у Святослава народився син -Іван Святославович Вакарчук. Хлопчик названий на честь батька…

Опубликовано Вікторіей Хоменко Среда, 25 августа 2021 г.

За даними ЗМІ син Вакарчука народився у травні. Мама і тато хлопчика не хочуть розголошувати подробиць. Втім, стало відомо, що таємну дружину Святослава звуть Євгенія. Вона на 7 років молодша за обранця та має дитину від першого шлюбу.

Є також інформація про те, що жінка працює у продюсерській компанії, яка займається зйомкою відеоконтенту. Євгенія, як і Ляля також не прагне бути публічною особою. Її зі Святославом помічали лише раз, коли вона знімала кліп для гурту “В небо жене”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.