Олена Шоптенко стане зіркою індійського блокбастеру: Україна втратила талановиту танцюристку?

Олена Шоптенко розповіла, що взяла участь у зйомках індійського блокбастеру.

Олена Шоптенко — одна з перших зірок паркету, які прославилися на всю країну після участі у танцювальному проєкті. Зараз вона активно намагається втримати популярність, і проявляє себе в інших сферах. Шоптенко веде власний мікроблог, світиться у компанії різних медійних персон та із великим задоволенням знімається.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Олена Шоптенко в індійському блокбастері

Нещодавно хореограф повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм про те, що вона бере участь у зйомках нового індійського блокбастеру. Олена Шоптенко була надзвичайно захоплена подією, але не змогла відкрити усіх деталей через контракт.

Більш того, Шоптенко пощастило познайомитися та працювати з найпрестижнішим режисером Боллівуду Раджмулі, який працював над найкасовішими фільмами. До речі, зйомки відбулися в Україні в Києві, що і зробило участь Олени у зйомках можливою. Користувачі мережі радісно відреагували на новину.

На превеликий жаль, невідомо, яка роль у фільмі дісталася Олені. У найкращому випадку — вона епізодична, а у найгіршому, ми взагалі не побачимо Шоптенко у кадрі.

Нагадуємо, що не так давно колишній чоловік Олена Шоптенко Дмитро Дікусар вперше відкрив причини розлучення з танцівницею. З’ясувалося, що подружжя не змогло жити разом через взаємну конкуренцію. І хоча мати Дмитра одразу зрозуміла проблему зіркової пари, хореографи деякий час намагалися з нею впоратися. Після розставання Дмитро пережив серйозну кризу і залишив Україну у пошуках щастя за кордоном. Життя у Європі у Дікусара не склалося. Зараз хореограф працює в Україні і дає приватні уроки за невелику оплату.

Схожі статті