Наталія Мосейчук розплакалася в ефірі: почула, як б’ється серце сина, якого вже давно немає у живих. Деталі

Наталія Мосейчук - залізна леді українського телебачення, але навіть вона не змогла стримати емоцій під час сюжету про хлопця, що пожертвував своє серце.

Наталія Мосейчук – яскрава зірка, яка віртуозно поєднала материнства та кар’єру. Вона виховує двійко дітей та активно знімається на телебаченні. У кадрі телеведуча завжди поводиться стримано. Недарма прихильники її кличуть “залізною леді” українського шоу-бізнесу.

Наталія Мосейчук синами Антоном та Матвієм.

Втім, одна історія настільки зворушила жінку, що та не змогла стримати своїх емоцій. Наталія працювала з сюжетом про хлопця, життя якого раптово обірвалося через вроджену хворобу. Його матір виконала останню волю дитини та зробила його донором після кончини. Серце юнака врятувало іншого чоловіка, який і не думав, що колись побачить рідних.

Що відчуває мама, коли вона чує серце сина в чужому тілі? Це знає поки одна мама – пані Людмила, яка вчора пережила цей щемливий і одночасно трагічний момент. Більш за все боялася подивитися ій в очі. А подивившись не змогла стриматися усвідомивши ЩО їй довелося пережити і прийняти. Дивіться відео.Пан Віктор з Криму та пані Людмила зі Львова…. Син пані Людмили – Ігор – майже ровесник Незалежності – трагічно загинув, раптово, неочікувано – розірвалась вроджена аневризма. Його серце отримав пан Віктор. Тепер у її телефоні він записаний як “Віра-Надія”. Вона повірила, що разом з сином може врятувати інше життя. Їх перша зустріч відбулася у прямому ефірі ТСН на 1+1. Ми слухали як б’ється живе серце загиблого Ігора. Диво крізь горе. Ми плакали всією країною.Це вражаюча історія про жертовність та громадянський обов’язок українських родин, медиків, про віру, надію і любов попри всі випробування. Щира вдячність всім, хто рятує життя і хто дарує його. А сьогодні журналіст ТСН Ірина Маркевич, яка готувала сюжет про Віктора і Людмилу, вразила новиною! Лікарі львівської швидкої показали наш ефір родичам загиблого і вони підписали дозвіл на забір органів. Неймовірне важке рішення, прийняте заради життя. Низький уклін таким мужнім людям.

Опубликовано Наталіей Мосейчук Среда, 25 августа 2021 г.

“Що відчуває мама, коли вона чує серце сина в чужому тілі? Це знає поки одна мама – пані Людмила… Більш за все боялася подивитися їй в очі. А подивившись не змогла стриматися усвідомивши ЩО їй довелося пережити і прийняти”, – пише зворушливо Наталія Мосейчук.

Телеведуча була присутня на зустрічі пані Людмили та врятованого нею з сином чоловіка. Жінка не могла стримати емоцій коли почула, як стукає рідне серце. Разом з нею плакала і Наталія.

Наталія Мосейчук

Наталія високо оцінила вчинок хлопця та його матері. Випадок артистка вважає вражаючим.

Зірка також поділилася новиною про те, що її сюжет допоміг іншій родині прийняти правильне рішення та стати донорами, щоб рятувати життя. Знаменита ведуча подякувала всім, хто іде на оправдані жертви заради близьких.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.