Потап вперше показав обличчя маленького хрещеника — сина Осадчої і Горбунова: натякає Каменських на дітей

Потап показав, як займається музикою з хрещеником Горбуновим.

Продюсер та виконавець Олексій Потапенко не приховує, що мріє знову стати батьком. У нього вже є син від першого шлюбу з Іриною Горовою – Андрій, але зірка готовий створити велику і міцну родину. Про це він розповідав журналісту Славі Дьоміну.

Натякає на готовність стати батьком

Та поки Настя Каменських віддає всю себе кар’єрі, її чоловік може зайвий раз показати їй, який він прекрасний батько. Нещодавно на особистій сторінці кума Олексія Юрія Горбунова з’явилася нова фотографія, на якій Потап постав поруч зі своїм хрещеником Івасиком Горбуновим. Телеведучий вказав у описі, що перший урок музики пройшов успішно.

Варто відмітити, що Катя Осадча та її чоловік вже не ховають обличчя своєї дитини, і сміливо показують і васика публіці. Світлина була зроблена у фотозоні, яка була підготовлена спеціально до дня народження шоумена. Свято відбулося 25 серпня, адже 24-го усі знаменитості були задіяні на святкуванні Дня незалежності.

Нагадуємо, що Іван Горбунов — друга дитина Каті Осадчої та первісток Юрія Горбунова. Так як родина Потапенків та Горбунових добре здружилися через сусідство в елітніму селищі, Олексій був запрошений стати хрещеним батьком хлопчика. Зараз продюсер надає іншим приклад, адже завжди знаходить час для Івасика і демонструє теплі відносини з дитиною.

Зараз мережею ходять чутки про довгоочікувану вагітність Насті Каменських, однак підтвердження цим пліткам подружжя не надавало. Сама співачка стверджує, що сильно погладшала через тривалий стрес.

Схожі статті