“Бджілка” виросла: похресниця Ірини Білик Аліна Гросу випустила дорослу версію свого раритетного хіта

Аліна Гросу ще з дитинства прославилася хітом "Бджілка". Дитяча пісня настільки полюбилася фанатам, що співачка вирішила зробити такий собі ребрендінг хіту.

Аліна Гросу. Багато хто пам’ятає цю непосидючу дитину, яка своїм простим хітом “Бджілка” підкорила мільйони сердець. Запальна пісня одразу пішла в народ та стала треком №1 на дискотеках для малечі. Цікаво, що у кліпі знялася сама Ірина Білик, яка є хрещеною дівчини.

Та для самої Аліни цей хіт хоч і ознаменував прихід у шоу-бізнес, але наклав свій певний відбиток. Дівчину стали і у дорослому віці асоціювати з цією пісенькою. Зараз Гросу вирішила не противитися баченню своїх прихильників, а трансформувати “Бджілку” під своє бачення світу та зробити трек більш дорослим. Пісня стане частиною нового шоу артистки. Супроводжується виконання сміливими балетними па.

“Бджілка 2.0” саме так називається рімейк дитячої пісні.

Аліна тепер у новому кліпі співає не про те, як дитина пізнає світ та знайомиться з комашками, а, звісно про стосунки. Для виконання пісні підібрала відповідний образ серцеїдки з золотою спідницею та чорним комбінезоном.

“Кожен раз, коли на концертах мене просять заспівати “Тач-та-ра-рач”, я пропоную альтернативу іншим дитячим композиціям, більш мелодійним. Зараз я подорослішала, подорослішали мої шанувальники і нова “Бджілка” відмінно лягає в концепцію мого нового шоу. Я давно виношувала ідею зробити її кардинально інший, і, здається, мені це вдалося”, – пояснила співачка у своєму прес-релізі.

Зірка представила свій рімейк не тільки у мережі, а й на популярних радіостанціях.

Схожі статті