Зовсім не Олена Мозгова: Пономарьов вперше показав красуню, від якої не може відірватись навіть на репетицію

Відомий український співак Олександр Пономарьов вийшов на зв'язок з шанувальниками з дому і нарешті показав, що живе не один.

На рахунку Олександра Пономарьова два невдалих шлюби і двоє дітей. Десять років виконавець прожив разом з продюсеркою Оленою Мозговою, дочкою народного артиста Миколи Мозгового. Герой статті не приховує, що для нього це не було коханням з першого погляду, а як на майбутню дружину він став дивитися на обраницю вже після народження дитини – дівчинки Євгенії.

Незважаючи на це, до РАГСу пара так і не дійшла. Врешті-решт вони розійшлися, причому у кожного різне бачення причини розставання – Олександр звинувачує Олену в подружніх зрадах, а вона скаржилася на зайві ревнощі  та постійне невдоволення її зовнішністю з боку обранця.

Олена Мозгова та Олександр Пономарьов
Олена Мозгова та Олександр Пономарьов

Другою дружиною Пономарьова, на цей раз вже офіційною, стала Вікторія Мартинюк, яка молодша за співака на 13 років. Закохані одружилися у 2006-му і незабаром у них народився син Саша. Через 5 років подружжя вирішило розлучитися, хоча для усіх вони здавалися зразковою парою. Втім, за красивою картинкою стояли далеко не ідеальні стосунки – за словами Вікторії, чоловік неодноразово їй зраджував.

Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк
Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк

Пару років тому в інтерв’ю для програми “Світське життя” Олександр зізнався, що готовий одружитися втретє, якщо зустріне свою людину. На даний момент відомо, що живе артист не сам, а з вірною подругою з незвичайним ім’ям Ши.

Так, у себе в Інстаграмі Пономарьов опублікував спільне фото зі справжньою красунею, то того ж білявою – собачкою породи ши-тцу. Позують вони на дивані:

“Сьогодні перша репетиція на студії нової пісні – дуету! А поки ранок, прохолодно, і ми з Ши не дуже хочемо кудись йти”, – написав співак.

Коментатори обсипали “парочку” компліментами та зазначили, що господар і собака одне на одного схожі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.