Тіна Кароль вперше за 8 років у статусі вдови назвала чоловіка, за якого хочеться заміж: це не Дан Балан

Відома українська співачка Тіна Кароль офіційно самотня з тих самих пір, як пішов з життя її чоловік Євген Огір.

У 2008 році поп-діва вітчизняної сцени Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. Незабаром подружжя стало батьками чудового хлопчика Веніаміна. Вони були не з числа тих пар, які приховували почуття на публіці, і навіть навпаки – закохані та щасливі чоловік і дружина регулярно виходили в світ разом і давали відверті інтерв’ю.

Біда в родину прийшла у 2012 році, коли Огіру діагностували рак шлунка. Йому зробили операцію з видалення пухлини і після курсу лікування почалася ремісія, однак згодом вона змінилася різким рецидивом. Серце Євгена перестало битися 28 квітня 2013-го.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Тіна дуже важко переживала втрату. Взяти себе в руки вона змогла тільки заради маленького Вені.

Стосунків з іншими чоловіками після смерті коханого Кароль не заводила. Принаймні, публічно про це не заявляла, хоча останні пару років їй приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом. Втім, як раз з його появою в українському шоу-бізнесі Тіна почала відходити від образу невтішної вдови, який вона несла всі ці роки.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

З трансформаціями поп-діви як жінки змінилася і її творчість. До 30-річчя незалежності України зірка випустила альбом дуетів під назвою “Молода кров”. В рамках цього проєкту Кароль записала спільні пісні з такими сучасними виконавцями, як KAZKA, Alina Pash, Wellboy, NIKITA LOMAKIN, LATEXFAUNA, “СамНаСам”, Ivan Navi. Схоже, останній артист особливо запав у серце Тіни, про що вона сама сказала в інтерв’ю для 1+1, фрагмент якого опублікували у фан-акаунті співачки в Telegram:

“В останній час так мало романтиків на сцені. Він той хороший хлопець, за якого хочеться вийти заміж”.

Тіна Кароль та Ivan Navi
Тіна Кароль та Ivan Navi

А з відео нижче дізнавайтеся більше подробиць про те, хто зараз знаходиться в серці Тіни Кароль:

Схожі статті