Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж та обрізала волосся: заради кого зробила стрижку “під хлопчика”

Злата Огнєвіч цього року пішла шукати свою долю на телевізійному проекті "Холостячка". Подивіться, як змінилася зірка.

Злата Огнєвіч яскрава артистка, яка цього року вирішила піти на відчайдушний крок. Так, як зірка все своє життя присвячувала лише кар’єрі, вона захотіла створити родину. Співачка розчарувалася у самостійних спробах знайти обранця та вирішила звернутися по допомогу до експертів шоу “Холостячка”.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

За час проекту Огнєвіч дуже змінилася і показала новий образ у сторіз в інстаграмі. Перевтілилася Злата у парижанку з короткою зачіскою. Дуже незвично бачити такою знаменитість.

Злата Огнєвіч

“Я хочу круасан, каву і щоб все це на березі Сіни”, – пише зірка та демонструє нову зачіску.

Злата Огнєвіч

Для повноти образу стилісти підібрали їй також і берет у французькому стилі.

Як змінювалася Злата Огнєвіч з роками?

Тендітна брюнетка за роки творчості встигла приміряти на себе не один стиль. Спершу її запам’ятали, як емоційну кучеряшку з пишною копною волосся. Дуже нагадувала Злата у такому образі норовливу іспанку. Темні очі просто притягували фанатів, як магніт. Одразу було видно, що співачка з півдня України.

Злата Огневич
Злата Огневич

Та все одно знаменитість вирішила поекспериментувати та перефарбувалася у світлий колір. Такою ми побачили жінку на шоу “Маска”.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Блонд дуже пасує знаменитості, а карі очі роблять її надзвичайно неповторною. Цікаво, якою Злата постане перед глядачами “Холостячки”? Це наразі – таємниця, адже організатори не показували навіть всього знімального процесу.

Схожі статті