“Ніхто не горить бажанням”: Лідія Таран показала дочку від Андрія Доманського, з яким вона не спілкується

Відома українська телеведуча Лідія Таран ось уже 13 років виховує доньку Василину, батьком якої є шоумен Андрій Доманський.

Колись Лідію Таран і Андрія Доманського пов’язував бурхливий роман, що зав’язався на телебаченні. Вони були колегами по ранковому шоу “Підйом” на Новому каналі. Почуття спалахнули швидко і нічого їм не перешкоджало. Наявність спільних планів на майбутнє, зрештою, призвела до того, що у пари народилася дівчинка, яку вони назвали Василиною. Навіть після цього їхній громадянський шлюб не перетворився на офіційний, а коли дитині було 3 рочки телеведучі і зовсім розійшлися.

У своєму першому інтерв’ю після розставання у 2010-му Лідія зізналася, що це було несподіванкою навіть для неї, оскільки вони з Андрієм заздалегідь планували зимову відпустку на гірськолижному курорті, як раптом 1 січня він її покинув.

Андрій Доманський та Лідія Таран
Андрій Доманський та Лідія Таран

Через проблеми в особистому житті Таран схудла на 9 кілограмів – їй не хотілося нічого, не кажучи вже про апетит. Втім, все це давно в минулому. Ведуча ТСН все ще вільна птаха, а Доманський давно одружений на тій самій жінці, до якої, як подейкують, він і пішов від Ліди.

Василина залишилася жити з матір’ю, але батько намагається теж брати участь у її вихованні настільки, наскільки це можливо, адже у нього цілих шестеро дітей від трьох різних обраниць.

В Інстаграмі Таран часто можна побачити фото з дочкою. На цей раз журналістка опублікувала свіжі кадри з Васею, як вона ласкаво її називає, після повернення з табору:

“Моя дика Вася повернулась в кам’яні джунглі. Позаду 3 табори. Один мандрівний з наметами. Один веганський. Останній з конями – організувала сама. Провал літа – відпустка з мамою (з останніх сил, ледь відмучилась). Здобутки літа – навчилась чистити коням копита, сідлати їх і доглядати, жити в горах і проходити по 20 км в день, готувати щось з нічого, їсти багато і навпаки, спати і чергувати вночі, не реагувати на укуси комах. Навряд чи щось із цих навичок знадобиться в новій школі, до якої, зрозуміло, ніхто не горить бажанням бігти…”, – написала Лідія.

Не можна не відзначити, що чим старше Василина стає, тим яскравіше в ній простежуються зовнішні риси батьків. Користувачі мережі вважають, що дівчинка одночасно дуже схожа і на тата, і на маму.

Схожі статті