Усі романи Вакарчука, на які його дружина закривала очі: порвали лише тоді, коли з’явилася дитина на стороні

У шоу-бізнесі неодноразово ходили чутки про численні романи Святослава Вакарчука. Давайте згадаємо їх.

Фронтмен українського гурту “ОЕ” і колишній політик Святослав Вакарчук нещодавно повідомив про розлучення зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Пара розійшлася після 20 років спільного життя. Як з’ясувалося пізніше, у співака вже декілька місяців був син, якого йому народила коханка. Давайте згадаємо усіх дівчат, які так чи інакше згадувалися пресою, як пасії музиканта.

Христина Соловій

Святослав Вакарчук та Христина Соловій
Святослав Вакарчук та Христина Соловій

Серед українських ЗМІ давно ходять чутки про романтичні стосунки Вакарчука і його підопічної Христини Соловій. А співачка, недовго думаючи, розповіла, чи дійсно мала роман зі своїм продюсером.

“Ви подивіться на мене, якби у мене не було кохання, я б так не виглядала як зараз”, – відповіла Христина Соловій на питання про відносини.

Віталіна Мусієнко

Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко
Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко

23-річна артистка Віталіна Мусієнко, чиє ім’я останнім часом на слуху через чутки про роман з солістом “Океану Ельзи” Святославом Вакарчуком, вперше прокоментувала можливий зв’язок з музикантом. І зізналася, що у неї з Вакарчуком дуже плідні, але тільки творчі стосунки.Артистка зазначила, що спілкується з Вакарчуком з 18-років – з моменту перемоги в “Голосі країни”. За цей час музикант дав дівчині “дуже багато корисних порад щодо пісень”. Щодо розлучення артистка відзначила, що вона не спілкується з Вакарчуком на такі теми, а якби й спілкувалися, то “про це ніхто б не дізнався”.

“У нас дружні стосунки. Я знаю, що він доросла людина і що він приймає рішення, який для нього правильні. Я його підтримую в цьому. З приводу спілкування з колишньою дружиною, я б не хотіла це коментувати. Це не моя справа”, – підкреслила Мусієнко.

Євгенія Яцута

Євгенія Яцута

Що ж стосується чуток щодо Євгенії Яцути, вони, судячи з усього, виявилися правдивими. До преси потрапила інсайдерська інформація, що малюка артисту народила саме вона.

Схожі статті