Оля Цибульська після розбірок з дружиною Дзідзьо заговорила про заміжжя: “Треба закрити всі свої нужди”

Оля Цибульська знову здивувала шанувальників своєю мудрістю.

Тільки-но вщухли пристрасті навколо розлучення відомого українського виконавця Дзідзьо та його дружини Ярослави Притули-Хоми, як головна героїня цього скандалу Ольга Цибульська, яку нарекли “розлучницею” через флірт з кумом, почала роздавати поради стосовно відносин з чоловіками.

Некоректна відповідь чи крик душі?

Нещодавно Ольга Цибульська отримала запитання у соціальній мережі Instagram стосовно стосунків з чоловіком і опублікувала відповідь на особистій сторінці, щоб її мудрістю могли перейнятися ц інші.

Скріншоти сторінки Ольги Цибульської

Знаменитість записала своє бачення ситуації на відео, але не прийняла до уваги того факту, що причин, з яких підписниця не може зробити вибір, написано не було. Ольга, певно, почала розмірковувати спираючись на свій досвід та мотиви.

“Коли ми до чоловіків перестанемо ставитися, як до соцпакету? Як до страховки? Раз в житті випало, покликав заміж, ура, треба закрити всі свої потреби, всі свої фінансові штуки. А потім живемо в шлюбі і страждаємо, боже, вийшла заміж за некоханого”, – зазначила вона.

Варто відмітити, що шлюб Ольги не можна назвати щасливим. Справа в тому, що зірка зізнавалася у зраді з партнером по танцях і пояснювала свій вчинок тим, що вони знаходилися з чоловіком у кризі. Неможливо не пригадати і той факт, що благовірний співачки довгий час уникав публічності, і лише завдяки журналісту, який дружить з колишньою дружиною кума зірки стало відомо, що Цибульська заміжня за українським депутатом Грисюком.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська з сином

Зараз про особисте життя знаменитості достовірно нічого не відомо. Ольга публіку фотографії з сином Нестором і продовжує ховати чоловіка від широкої аудиторії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.