Людмила Балан світиться від щастя: відгуляла пишне весілля та нарешті перестала сватати сина за Кароль

Людмила Балан вже давно мріє оженити сина і навіть приїздила знайомитися з Тіною Кароль, яку всі сватали за Дана.

Історія кохання Тіни Кароль і Дана Балана була щирою, але дуже заплутаною. З одного боку нам показували, як розвивалася симпатія зірок під час 10 сезону “Голосу країни”: знаки уваги, подарунки та знайомство з мамою артиста – все наштовхувало на думку про те, що знаменитості будуть парою. Втім, після завершення проекту закінчилися і стосунки співаків.

Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль
Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль

Людмила тоді була надзвичайною милою з Тіною та публічно осипала її компліментами. Та зараз вже зірка і не згадує про поп-діву, яку пророкували їй у невістки. Нещодавно яскрава 63-річна співачка запалювала на весіллі.

Зірка обіймає стильну наречену брюнетку у пишній золотавій сукні. Сама Людмила прийшла на свято у ніжному вбранні, прикрашеному квітами. Доповнила образ пані Балан босоніжками на високих підборах. Видно, що гості не могли відірвати погляди від співачки, а під час виконання однієї з пісень коло неї почали водити справжній хоровод.

Що зараз відомо про особисте життя Дана Балана?

Популярний артист тримає у таємниці своє особисте життя. Після участі у проекті “Голос країни”, Дан взагалі пропав з радарів медіа. Лише нещодавно співак опублікував світлину з відпочинку, яку мрійливо підписав:

“… повернувся назавжди … світ і небо..ти і я”

Відомо, що під час перебування знаменитості в Україні, йому приписували роман не тільки з Кароль, а й зі студенткою з Харкова. Дівчина так і лишилася інкогніто.

Схожі статті