Стало відомо, коли відбудеться весілля Соломії Вітвіцької: розлучена телеведуча вийде заміж вдруге

Журналісти дізналися, коли Соломія Вітвіцька має вийти заміж.

Півроку тому стало відомо, що відома українська теоеведуча Соломія Вітвіцька та її чоловік, з яким вона прожила 8 років у шлюбі, Влад Кочатков розлучаються. Пара пояснила розрив тим, що вони виросли з цих відносин і вже не можуть існувати, як пара через кризу в стосунках.

Однак, Соломія зазначила, що не буде розповідати деталей і більше нез говорить про це знов. Насправді, це повідомлення виявилося неправдивим, адже через декілька місяців Вітвіцька дала розгорнути інтерв’ю щодо свого розриву в Кочатковим.

Соломія Вітвіцька вийде заміж знову

Як відомо, український глядач невгамовний і завжди бажає своїм кумиром щастя та міцної родини. Соломія Вітвіцька настала виключенням, хоча і розлучилася з коханим лише 6 місяців тому. Підписники вже цікавляться, чи з’явився у телеведучої коханий і чи має вона плани стосовно одруження.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Відповідь на це питання вони отримують завдяки робочим поїздкам знаменитості. У Чернівцях ведуча вела прямий ефір зі стін старовинного університету – головної візитівки міста. Саме тут Соломії передбачили долю.

Несподівано місцевий екскурсовод запропонував телезірці заглянути в старовинне дзеркало, а потім відкрити ключем двері в університетський храм. А за легендою всі незаміжні, які шукають свою любов, повинні пройти такий ритуал і тоді через рік дівчина повинна вийти заміж.

Чи має легенда якусь містичну силу буде зрозуміло згодом, через рік. Втім, велика кількість у людей насправді вірить у цю легенду.

Що ж стосується Соломії, здається, що поки їй набагато комфортніше бути самотньою. Воно і не дивно, адже відпочивати від стосунків з чоловіками також потрібно.

Схожі статті