(Фото) Соломія Вітвіцька повторила долю Марічки Падалко: втратила зуба у найвідповідальніший момент

Соломія Вітвіцька поділилася несподіваною подією у своєму житті - лишилася зуба. Дізнайтеся, як виглядає зірка зараз.

Соломія Вітвіцька вже давно полюбилася глядачам та органічно стала частиною колективу телеканалу “1+1”. Та нещодавно у зірки сталися переміни у житті. Вона позбулася найголовнішого – зуба.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Для знаменитостей посмішка – головне. Що ж сталося з Соломією? Минулого року казус із втратою зуба стався у її колеги Марічки Падалко. Ведуча прямо в ефірі під час зачитування новин лишилася його. Відео та фото стало настільки популярним, що її халепу обговорювали навіть в Австралії. Та попри все теледіву хвалили за її стійкість та професіоналізм.

Марічка Падалко – справжній професіонал своєї справи.

Соломії пощастило. Зуба лишилася з власної волі. Жінка вирішила зайнятися своїм здоров’ям та пішла до стоматолога. Їй видалили зуб мудрості. Втім, позбутися його довелося перед відповідальною подією – відпусткою.

Соломія Вітвіцька

Зірка смішно та трохи незрозуміло розмовляє. Вітвіцька зазначає, що вирішила піти до стоматолога не у робочий час, адже боїться, що від такої операції у неї може розпухнути щока. А це зовсім ні до чого під час знімального процесу.

Та згодом артистка вже публікувала радісні відео з аеропорту. Соломія посміхалася та жартувала з підписниками. Знаменитість розповіла, що у неї навіть жодного разу не запитали сертифікат вакцинації.

Зараз Вітвіцька вже на відпочинку закордоном. Країну, куди рушила на курорт вирішила зберігти у таємниці. Чекаємо яскравих фото від улюблениці українців.

Схожі статті