Як виглядає сестра Лілії Ребрик? Ефектна брюнетка з благородними рисами обличчя – не рівня ведучій

Лілія Ребрик враже красою та невимушеністю, але подивіться, яка розкішна сестра у популярної телеведучої!

Лілія Ребрик. Героїня цього матеріалу підкорила глядачів талантом та скромністю, а ще заслужила абсолютно позитивну репутацію, адже у роботі розраховує лише на власну творчість, а не на самопіар. Однією з головних цінностей знаменитості є її родина. Зірка завжди підкреслює, які добрі має взаємини у сім’ї. Нещодавно своїх прихильників вона познайомила зі своєю сестрою.

Лілія Ребрик з сестрою

Світлину зірка опублікувала з нагоди Дня народження рідної людини. Нам вдалося дізнатися, чим живе сестра такої популярної акторки та наскільки схожі дівчата.

Юліана та Ліліана

Юліана – молодша сестра, але родички виглядають, як ровесниці. Займається жінка танцями та активно веде блог у соціальних мережах. Окрім хореографії вона захоплюється також і спортом, і подорожами, а ще обожнює фотографуватися. Цікаво, що на відміну від Лілії, вона не змінювала прізвища, а лишила батькове Тодорюк, її ж сестра ще до заміжжя з Андрієм Диким взяла псевдонім.

Так само, як і старша сестра, Юліана цінує свою родину. У неї безліч світлин зі спільних зустрічей, вона публікує світлини з батьками, а старшу племінницю, Діану, вона взагалі називає не інакше, як “подружка”.

Проте цьогорічний свій День народження справляє не в родинному колі. Юліана похизувалася кадрами з відпочинку. Курорт обрала неабиякий! Проводить час на морі сестра знаменитості у Франції.

Сестра Лілії Ребрик

Побажаємо многая літа яскравій брюнетці!

Схожі статті