Єгор Гордєєв розповів, як знайшов своє кохання: особливий метод знаменитості відбору майбутньої обраниці

Єгор Гордєєв чи то у письменники подався, чи то спілкується з підписниками особливим методом.

І хоча відомий український телеведучий, зірка Сніданку з 1+1″ Єгор Гордєєв неодноразово говорив про свою неготовність до серйозних стосунків, невгамовні шанувальниці усе шукають його обраницю. Важко повірити, що такий імпозантний молодий чоловік залишається самотнім роками.

Єгор Гордєєв не заводить романи

У нещодавньому інтерв’ю Єгор зізнався, що не може дозволити собі довготривалих романів через навантаженість. Робота телеведучого забирає увесь його час. Кожен день чоловіка просинаюся о п’ятій ранку, а повертається пізно ввечері. Тому не дивно, що він надає перевагу коротким історіям.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

І хоча деякі вважають, що в нього роман з його колегою Нелею Шовкопляс, офіційно він залишається холостяком.

Як Єгор знайшов другу половинку

Нещодавно телеведучому вдалося збити з пантелику навіть найвірніших фанатів. Гордєєв опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст, який був присвячений пошуку коханої людини та комфортного міста одночасно.

Варто відмітити, що шоумен останнім часом часто балує своїх підписників різними літературними прийомами та письменницьким талантом. Деякі навіть запропонували чоловіку покинути тележурналістику, і податися у літературу. Що ж стосується опублікованого тексту, то він точно відображує внутрішнє наповнення Єгора та його підхід до кохання. Цілком імовірно, до таким чином він знайшов вже не одну свою обраницю.

Сподіватимемося, що Єгор таки покаже свою кохану та порадує фанатів весіллям.

Схожі статті