Олена Мозгова і поруч не стояла: Пономарьов вперше показав красуню, яку не може забути навіть на репетиції

Шлюб Олени Мозгової та Олександра Пономарьова був яскравою сторінкою у житті зірок. Досі обом пригадують його. Та, здається співак вже забув про екс-обраницю.

Олександр Пономарьов тривалий час був у відпустці. Чоловік мандрував багато з сином, але тепер вирішив стати до роботи. Вперше за всю свою відсутність показав кадри з дому. Що ж, можемо порадуватися за зірку: після двох шлюбів, які завершилися розривом, він знову живе не сам.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Чоловік не приховує, що попри те, що у нього вже є двійко дітей, неодноразовий досвід походу до РАГСу, він не проти одружитися і втретє. У свої 48 років він вважає, що абсолютно реально зустріти свою половинку.

Та є кому і зараз чекати на знаменитість вдома. Олександр без зайвої скромності представив свою нову компаньйонку. Навіть син гарно прийняв співмешканку батька.

Її звати Ши

Нестандартне ім’я чи не так? Асоціюється воно з чимось східним, витонченим. Мова піде не про стандартну приятельку. Ши – це ім’я улюблениці співака, цуценяти породи Ши-тсу.

“Сьогодні перша репетиція на студії нової пісні – дуету! А поки ранок, прохолодно і ми із Ши не дуже хочемо кудись йти”, – з гумором пише Олександр.

Прихильники у захваті від такої супутниці Пономарьова. Фанати примітили, що собачка дуже схожа на свого хазяїна, як це часто буває у власників таких симпатичних хвостиків.

Ши знайшла справжню люблячу родину. Співак навіть святкував її День народження. Артист жартома написав, що собачка на урочистість “замовила” плов, а господар не міг втриматися та приготував його. Своїм щасливим днем Олександр поділився у мережі.

 

Схожі статті