Потап і Настя Каменських роз’їхалися: пара надала більшого значення кар’єрі, аніж сімейному життю і коханню

Чому Настя Каменських та Потап залишили свій будинок та роз'їхалися хто куди? Усі відповіді в статті.

Будь-яке подружнє життя повне радощів та розчарувань. Шлюб Насті Каменських та Потапа не є виключенням. У зіркової пари бувають і підйоми, і падіння, про які широкій аудиторії стає відомо дуже швидко. Але життя артистів все ж таки дещо відрізняється від життя звичайних людей. Так, навіть найзакоханіші пари вимушені прощатися одне з одним на визначений термін, адже поняття “артист” і “гастролі” невід’ємні частини одного цілого.

Настя Каменських і Потап роз’їхалися

Так як Потап більше не співає у дуеті з Настею Каменських, то і гастролі у подружжя окремі. Настя впродовж двох місяців знаходиться у концертному турі. І поки її чоловік чекав на неї вдома, співачка скаржилася шанувальникам її творчості, що дуже сумує за Олексієм і ледь тримається.

Скріншоти сторінки Насті Каменських

Після невеличкого вихідного, який вони присвятили одне одному, Потап також покинув стіни свого будинку і відправився у гастролі з підлеглими.

Зараз Настя Каменських задіяна і у концертах, і у зйомках нового телевізійного шоу “Маска”. Зараз артисти ніяк не коментують свою розлуку.

Сподіватимемося, що на цей раз гастролі та зйомки не триватимуть настільки довго, що Настя Каменських знову засмутиться.

Нагадуємо, що пара одружилася у 2019-му році у київському лісі. Весілля Потапа та Насті Каменських стало справжньою сенсацією, адже фанати навіть не підозрювали про роман між зірками. Згодом пара зізналася, що одружилася набагато раніше у Лас-Вегасі.

Схожі статті