Надія Матвєєва вирушила на елітний курорт з таємним незнайомцем: хто відвіз ведучу до екзотичної країни

Надія Матвєєва офіційно розлучена, але у відпустку вирушила не сама. Чи не порадує знаменитість нас скоро новиною про весілля?

Надія Матвєєва. Ця талановита ведуча полюбилася українцям за свою щирість та великодушність, які вона демонструвала у програмі “Все буде добре”. Артистка допомагала жінкам розібратися з проблемами, а цінними порадами ділилася з глядачами так, наче це були її подруги. Зараз зірка у вільному творчому плаванні поза каналом “СТБ”. Втім, Надія не сумує, а проводить зараз час на відпочинку, і не сама.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

Відправилася артистка на Кіпр. Звідти вона публікує безліч радісних відео та фото.

“Чудові кіпрські світанки. Танці на балконі готелю”, – пише із захопленням Надія Матвєєва.

Підказкою до того, що артистка має компанію на відпочинку є те, що зірка проживає у двомісному номері, а ще те, що хтось постійно допомагає знімати їй контент у соціальні мережі. Втім, її обранець так і лишається у тіні.

Що відомо про особисте життя Надії Матвєєвої?

Зірка була двічі заміжньою. Перший шлюб відбувся у житті артистки ще за студентських років. Почуття просто перевернули долю майбутньої ведучої, адже коханому чоловіку вона подарувала сина.

Владислав, так звати єдину дитину знаменитості, зараз вже дорослий хлопець та справжня опора для Надії.

Втім, перше заміжжя виявилося невдалим. Зірка розірвала стосунки, але згодом зустріла нового обранця. Вона не називає імені другого чоловіка, але зазначає, що саме він підштовхнув її до кар’єри телеведучої.

Роман був службовим, але і цей обранець вже давно у минулому.

Схожі статті