Вагітна Соломія Вітвіцька ощасливила шанувальників новиною: ось чому колишній чоловік повернувся?

Соломія Вітвіцька спричинила чутки про возз'єднання з колишнім чоловіком, і навіть про вагітність.

29 серпня відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька повідомила, що покидає кордони України та вирушає у відпустку до Об’єднаних Штатів Америки. А для зірки такі подорожі не в новинку, адже там живе її хороша подруга, в гостях у якої вона була півроку тому. Саме там вона приходила до тями після розлучення з режисером Владом Кочатковим.

Знову в США

Після того, як Соломія повернулася з цієї подорожі, вона публічно розповіла про те, що їхній шлюб добіг кінця. Але стосунки телеведучлі та режисера не припинилися. Так, колишні закохані залишилися хорошими друзями і не приховували свого спілкування від преси.

Однак, декілька днів тому зірці вдалося справити справжній фурор. Справа в тому, що у США вона імовірніше за все відправилася у компанії екс-чоловіка. Будучи у Флориді, Соломія Вітвіцька опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яка змусила користувачів думати, що вона не тільки возз’єдналася з колишнім чоловіком, але й знаходиться у цікавому положенні.

Животик телеведучої видно неозброєним оком. Але за офіційними даними, у неї немає обранця, а про вагітність і мови йти не може. Втім, коментатори зовсім іншої думки.

Скріншот коментарів під публікацією Соломії Вітвіцької

На превеликий жаль, навіть якщо це так, Соломії Вітвіцька точно не квапитиметься з публічною заявою. Варто відмітити, що вона до серпня місяця була єдиною серед своїх колег, у кого немає дітей. Але з приходом до студії Наталія Островської Соломія позбавилася цього титулу.

Сподіваємося, що між Соломією та Владом все в порядку і ми впевнені, що шанувальники будуть раді будь-якому рішенню телеведучої.

Схожі статті