Таїсія Сватко вперше дала інтерв’ю: таємна дружина Олега Винника чесно розповіла про кар’єру та стосунки

Таїсія Сватко з бек-вокалістки виросла у справжню королеву сцени. Та не тільки творчість цікавить її фанатів, а стосунки з Олегом Виннком.

Олег Винник і Таюне – це найбільш загадковий тандем українського шоу-бізнесу. Прихильники під час концертів бачать, як музиканти намагаються стримувати свої почуття, але поза творчістю жоден не хоче зізнаватися у тому, які стосунки обидва мають.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Цікаво, що попри свою популярність Таїсія Сватко не дає інтерв’ю та єдина, хто розговорив загадкову білявку була Катерина Осадча. З нагоди старту сольної кар’єри жінки, ведуча не втрималася розпитати про все, що цікавило фанатів Головного вовка країни і Квітки Таюне.

Зірка підтвердила, що вона з того самого краю, як і Олег Винник. Вперше артистка вказала, що її Мала Батьківщина – це місто Сміла. А з самим Головним вовком країни її пов’язує не тільки край чи співпраця. Виявляється, Таїсія тонко відчуває характер пісень над якими працює співак. Ще до того, як завершиться повністю робота, артистка вже знає який образ буде доречним для виконання композиції та як правильно подати музику на сцені.

Щодо впливу музиканта на неї, Сватко зазначає, що навіть перед її дебютом він не давав їй чітких інструкцій та тиснув своїм баченням образу артистки. За словами зірки, перед сольним виступом Олег порадив лише бути собою.

Попри гучний старт, зараз Таїсія не їздить з окремими концертами, а лише виступає з власними номерами на шоу Винника.

Дізнайтеся більше про особисте життя легендарного артиста та роль його бек-вокалістки у ньому у наступному відео:

Схожі статті