Чому Лілія Ребрик постійно виділяє свою старшу доньку Діану: у родині підростає зірка, яка затьмарила сестру

Лілія Ребрик зробила зі своєї доньки справжню зірку. А що з молодшою?

Після того, як Лілія Ребрик вийшла заміж за танцюриста Андрія Дикого, у шлюбі народилося двоє прекрасних доньок — Діана та Поліна. І 30 серпня — особливий день для сім’ї, адже телеведуча відзначає день народження своєї старшої дочки. Красуні Діані виповнилося 9 років. Зіркова матуся зворушливо привітала спадкоємицю і поділилася її новими фотографіями. Яких, до речі, у профілі зірки і так повно, чого не скажеш про крихітку Поліну.

Улюблениця у сім’ї Лілії Ребрик

Шанувальники прийшли до висновку, що дівчинка росте точною копією ведучої.

Акторка насправді опублікувала серію фотографій. Дев’ятирічна дівчинка зображена в симпатичній рожевій сукні з рюшами, легкою спідницею з прозорими вставками. Волосся дівчинки залишили розпущеним, прикрасивши живим бутоном квітки.

Увага до старшої доньки насправді просто пояснюється: Діана пішла поступа своєї матері та почала акторську кар’єру. Для того, щоб дівчинка влилася у шоу-бізнес та запам’яталася глядачу, Лілія Ребрик показу її набагато частіше за молодшу доньку. Діана постійно красується на фотографіях з мамою. Дівчинці підбирають модні наряди, образи та підштовхують на створення нових кадрів.

Не дивно, що вона швидко полюбилася глядачу, який прослідковується неймовірно схожість з її батьками. Діана також не “з робкого десятку”. Дівчинка дуже комунікабельна, творча і безстрашна. Імовірніше за все, Лілія Ребрик продовжить продюсувати свою доньку і зробить з неї справжню зірку.

Схожі статті