|
30.08.2021 22:08

Дружину Дмитра Комарова запідозрили у вагітності: відомий мандрівник буде щасливим батьком

Дмитро Комаров одружився з першою українською красунею Олександрою Кучеренко. Подружжя не приховує почуттів та щоразу радує прихильників яскравими спільними світлинами.

Дмитро Комаров з дружиною

Перед тим, як одружитися, пара тривалий час приховувала свої стосунки. Для фанатів Дмитра його обраниця стала справжнім приємним сюрпризом. Тепер Олександру запідозрили у вагітності.

23-річна “Міс України 2016” показала фото у пишні сукні, де підписники розгледіли акуратний округлий животик. Світлина, до речі, з модного показу.

Одразу прихильники не втрималися та висловили свої припущення, написавши:

“Чомусь мені здається, що ви вагітна”

Олександру запідозрили у вагітности

Втім, новиною про продовження роду подружжя Комарових так і не порадувало. Цікаво, що взагалі пара не висловлювалася на рахунок майбутнього батьківства.

Чим зараз займається юна дружина Дмитра Комарова?

Отримавши королевський титул, Олександра не зупинилася у самовдосконаленні. Вона навчалася у магістратурі на журналіста. З цим і зв’язала свою кар’єру. Зараз вона стала ведучою на популярному каналі.

Ще одне захоплення дівчини – спорт. Вона регулярно тренується у залі, займається плаванням, а також стежить за провідними змаганнями.

Прихильників вдалося згуртувати Кучеренко завдяки своїй скромності та пропагуванню правильних цінностей. Обраницю Комарова ніколи не помічали на сумнівних вечірках, а також з бокалом у руці.