Де навчається падчерка Марічки Падалко? Єгор Соболєв відправив доньку у найдорожчий ВУЗ країни

Марічка Падалко окрім трьох своїх дітей має дорослу падчерку - доньку Єгора Соболєва від першого шлюбу. Подивіться, як влаштувалася дівчина.

Для Марічки Падалко та Єгора Соболєва їх шлюб став другим, але дуже щасливим. Втім, згодом з’ясувалося, що у чоловіка від колишніх стосунків є донька. Дівчину звати Аліса і вона вже стала студенткою.

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко з родиною

Алісу ви не побачите на родинних світлинах самої телеведучої. Якби Єгор не вів активно свою сторінку в інстаграмі, то навряд чи б прихильники цього зіркового подружжя знали б про її існування.

Минулого року знаменитий батько публічно привітав дитину з важливим днем: настанням повноліття. Дівчина неймовірно схожа на свого батька, хіба що має світліше волосся.

“Той особливий день, коли твоїй першій дитині 18…
Щасти, моя гордість з самого першого дня”, – з радістю пише Єгор.

Пишатися і дійсно є чим. Стало відомо де навчається старша дитина чоловіка Марічки Падалко. На своїй сторінці у мережі дівчина повідомила, що навчається у НаУКМА.

Донька Єгора Соболєва

НаУКМА – це абревіатура назви одного з найвідоміших та найстарших навчальних закладів України. Це Києво-Могилянська академія. Її історія бере початок ще у 1632 році за часів козацтва. Вважається вона третім найстаршим закладом після Острозької академії та університету у Львові.

Навчання, згідно з даними на офіційному сайті обійдеться у копієчку:

Вартість навчання НаУКМА

Стартує “прайс” від 36 тисяч гривень. Майже 1 тисячу євро доведеться віддати за один рік навчання за спеціальністю “історія”.

Схожі статті