(Фото) Триповерховий особняк з величезними колонами: як виглядає розкішний дім Таїсії Повалій у Києві?

До мережі вперше потрапили кадри будинку Таісії Повалій.

Таїсія Повалій володіє не одним будинком. Уже майже 10 років співачка не приховує, що у неї є вілла в Іспанії. У 2019 вона разом з чоловіком-продюсером Ігорем Ліхутою розширили володіння біля курортного міста Аліканте і купили сусідній особняк.

Особняк у Києві

Таїсія Повалій не горить бажанням показувати свої хороми стороннім, а тим паче пресі. Однак, українські папараці змогли здобути кадри маєтку, який дійсно справляє незабутнє враження.

Знімок будинку Таїсії Повалій

Будинок розташований у Петропавлівській Борщагівці. повідомляє YouTube-канал “Live”. Майно насправді належить мамі співачки, з якою вона територію. Так, цей будинок розподілений на два крила. Таісія перетворила з маленького маминого будиночка справжні хороми. До речі, цей будинок прославився багато років тому, коли Повалій стала депутаткою і єдине, що зробила за час перебування на посаді — це дорога біля будинку.

До речі, він має три поверхи. У кожної з жінок є власне крило і окремий вхід, тому між ними точно не виникає суперечок про те, хто буде господинею на кухні.

Знімок будинку Таісіі Повалій

Варто відмітити, що власники будинків по сусідству намагаються дотримуватися загального стилю району, і таким чином, він стає в рази престижнішим та естетичним. Втім, очевидно, що газоном вдома у Повалій ніхто не переймається.

Також варто відмітити, що Таїсія не так часто знаходиться разом зі своїм чоловіком, продюсером Ігорем Ліхутою у Києві. Пара також багато часу проводить у Росії, Італії, Греції та взагалі за кордоном.

Схожі статті