У Дана Балана є таємна дружина: мамі Людмилі нагадали про невістку – така ж чарівна білявка

Дану Балану тривалий час приписували роман з Тіною Кароль. Все виявилося набагато цікавіше. Про поп-діву співак і не згадує вже.

Дан Балан і Тіна Кароль. Відчайдушні фанати досі мріють про те, що ця пара буде разом. Втім, у мережі викрили зовсім іншу особу та запідозрили молдавського мачо у таємному шлюбі.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Про таємничий союз заговорили після раптового зникнення артиста з медійного поля. Після завершення сезону “Голосу країни” Дан написав прощальну публікацію та зник з мережі. Зрідка знаходилися відео з приватних вечірок та корпоративів, які проходили за участі артиста.

Раптово про одруження Балана заговорили на сторінці його матері Людмили. Співачка опублікувала нову світлину, а у коментарях помітили, що на ній вона дуже схожа зі своєю невісткою.

У коментарях прихильники написали:

  • Як завжди прекрасна, дуже схожі на свою невістку
  • Так схожі на дружину вашого сина
  • Як завжди чарівна
  • Любимо вас

Що відомо про таємний шлюб Дана Балана?

Нещодавно молдавський мачо порадував прихильників світлиною з відпочинку. Чоловік показав, як весело проводив час у лазурному морі.

“…повернувся назавжди… світ і небо..ти і я”, – мрійливо написав Дан Балан.

Кому присвятив публікацію артист – не відомо. Про його одруження часто говорить преса, адже до нині не відомо, чи мав співак штамп у паспорті. Цікаво, що до Тіни Кароль молдавський мачо не розповідав про свої сімейні стосунки. Чому не склався їх союз дивіться у відео:

Популярною є інформація про одруження зірки з Еллою Крупеніною у 2004 році, втім сама перша дружина знаменитості ніколи не виходила із заявами у медійний простір.

Схожі статті