(Відео) Фіналіст Холостячки Олексій Тригубенко зізнався у почуттях фіналістці Холостяка-11 Юлі Зайці

Фіналісти романтичних реаліті "Холостяк-11" і "Холостячка" Юля Зайка Бельченко та Олексій Тригубенко поділилися враженнями одне про одного, сидячи навпроти.

Молодий та перспективний бізнесмен Олексій Тригубенко пішов на проєкт “Холостячка”, аби підкорити серце акторки Ксенії Мішиної. І хоча глядачі до останнього сподівалися, що у фіналі вона прийме каблучку саме від нього, цього не сталося – переможцем став сценарист студії “Квартал 95” Олександр Еллерт. Пара досі продовжує будувати стосунки.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Чарівна Юлія Бельченко, більш відома публіці як Юля Зайка через її незвичайну появу на першій вечірці “Холостяка-11” у костюмі зайця, у головного героя Михайла Заливако закохалася, але його в себе не закохала. Свій вибір чоловік зробив на користь Анни Богдан. Вони, так само як Мішина і Еллерт, все ще разом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Після невдач в особистому житті Тригубенко та Бельченко стали гостями інтерв’ю для радіо Люкс ФМ зі Славою Дьоміним, де відповіли на питання, які найбільше цікавлять глядачів.

Так, Юля зізналася, що досі не готова до нових відносин після завершення реаліті:

“Я сходила на пару побачень, на цьому справа і закінчилася. Я чисто ходила з-під палки, тому ще треба ходити, бо необхідно якось щось робити зі своїм особистим життям, а не тому, що я хочу”.

Що стосується Тригубенко, то він у якийсь момент перестав приїжджати на перші побачення з квітами, оскільки багато дівчат мають певні очікування від нього, як від учасника “Холостячки”, а не як від просто Олексія. Ось що він сказав з приводу того, чи вільне його серце зараз – через рік після проєкту:

“У даний момент я спілкуюся [з дівчиною]. У мене півфінал”, – пошуткував чоловік.

Юлія Бельченко та Олексій Тригубенко на інтерв'ю у Слави Дьоміна
Юлія Бельченко та Олексій Тригубенко на інтерв’ю у Слави Дьоміна

Також ведучий попросив гостей назвати по 3 позитивних та негативних якостей одне одного, дивлячись один одному в очі. Першою почала Зайка:

“Мені подобається Льошина скромність, насправді. Зараз не так багато чоловіків скромних. Зараз вже Льоша впевнений в собі, це, можна сказати, плюс. Скромність і впевненість – класне поєднання. Ще Льоша працьовитий. Тепер негативні – Льоша закритий, занадто позитивний, якось не вистачає якоїсь родзинки, щоб трошечки були якісь і негативні риси, тому що ти занадто ідеальний. Ну і ще, я люблю високих хлопців”.

Юля Зайка
Юля Зайка

Далі естафету прийняв Тригубенко:

“Юля стала набагато жіночнішою, це плюс. Скромність, знову ж таки, це великий плюс, тому що прийшла така скромняжка, тихоня, і дійшла до фіналу, молодець. І креативність, мені сподобалася ідея з зайцем. Мені здається, це навіть більше сміливість була – прийти не як усі в красивій сукні, а у костюмі зайця. Це круто. Перший мінус – ти постійно плачеш незрозуміло з якої причини, чи то від радості, чи то від горя – ти плачеш. Другий мінус – ти кажеш, що ти smm-менеджер, але при цьому у тебе не так круто налаштований візуал сторінки в Інстаграмі. І третій – теж закритість, бо ти ще більш закрита, ніж я”.

Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко

На запитання Дьоміна стосовно того, чи могли б Юля і Олекій бути разом, Зайка одразу ж сказала: “Ні”, а Тригубенко:

“Чисто теоретично – так, а фізично – ні. Тому що ми різні абсолютно люди, і для мене головне – енергетика, а в нас трохи для стосунків не сходиться”.

Схожі статті