Для Заливако все втрачено? Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан поділилася новиною: “Зійшлася с колишнім”

Переможниця 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан, яку Михайло Заливако обрав у фіналі, поділилася з прихильниками несподіванкою.

31-річний харківський бізнесмен Михайло Заливако став головним героєм проєкту, аби зустріти справжнє кохання. Йому це вдалося, адже зі своєю обраницею Анною Богдан він продовжив будувати стосунки і поза шоу. Більше того, чоловік навіть переїхав у Київ заради дівчини, одразу після чого вони почали жити разом.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Глядачі до останнього пророкували, що Заливако подарує каблучку іншій фіналістці – Юлі Зайці Бельченко. Мовляв, неспроста ж він повертав її у проєкт. Однак, по-справжньому закохала його у себе Анна. Михайла навіть не відлякнула наявність за її плечами невдалого шлюбу з екс-керівником Офісу Президента Андрієм Богданом. До речі, його ж прізвище Аня і носить, а її дівоче – Сторожук.

Раніше в інтерв’ю для програми “Світське життя” переможниця “Холостяка-11” зізналася, що не змінила прізвище після розлучення через незручності з документами та час, який піде на їх оновлення. Крім того, за словами дівчини, з екс-чоловіком не підтримує ніяких відносин, оскільки не бачить в цьому сенсу – якщо прийняли рішення розійтися, навіщо тоді продовжувати спілкування.

Анна Богдан з колишнім чоловіком Андрієм Богданом
Анна Богдан з колишнім чоловіком Андрієм Богданом

Втім, у себе в Інстаграмі Анна Богдан знову повернулася до теми колишнього. Так, блогерка запитала у підписників, чи люблять вони екстрим, на що отримала такі жартівливі відповіді: “Поверталася до колишнього”, “Зійшлася з колишнім”.

Ось як Аня на це відреагувала:

“Всі ми трохи екстремали”.

Скріншоти з Інстаграму Анни Богдан
Скріншоти з Інстаграму Анни Богдан

Сама Богдан несподівано для шанувальників виявилася ще тією любителькою екстриму. Вона стрибала з парашутом, піднімалася на гору Монблан (найвища точка Альп з висотою 4810 метрів), разом з Михайлом ще на проєкті спробувала роуп-джампінг (стрибки з висотних об’єктів на альпіністському спорядженні). Також вона любить кататися на різноманітних американських гірках.

Анна Богдан розповіла про свої екстремальні вчинки
Анна Богдан розповіла про свої екстремальні вчинки

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.