(Фото) Усі весільні образи Ірини Білик: від ультракороткої сукні до гламурного плаття, розшитого золотом

Ірина Білик виходила заміж безліч разів, а одягала весільну сукню ще частіше.

За своє довге, яскраве та прекрасне життя Ірина Білик пов’язала себе узами шлюбу п’ять разів. І хоча у мережі можна знайти не усі її весільні сукні, Ірина поставала у білому набагато більше разів, ніж виходила заміж. Артистка — відома особистість, чий образ нареченої дуже популярний та цікавий глядачу.

Перша весільна сукня

Ірина Білик та її колишній чоловік Андрій Оверчук

На своє перше весілля Ірина Білик обрала класичну модель, яка ніколи не вийде з моди. Власне, ця сукня актуальна і тепер, тільки якість декору буде куди вище.

Тренд 2000-х

Ірина Білик у дизайнерській сукні

Фотографій з весілля Ірини Білик та Дмитра Коляденка у мережі немає. Але весільну сукню, яку співачка одягла для модного показу, помилково прийняли за ту, яку вона одягала на весілля.

Дизайнер Сергій Єрмаков пошив для Ірини коротке весільне плаття, зібране з маленьких складок, нашитих одна на іншу. Фату довжиною 24 метри за Іриною несли шість хлопців-моделей У вбранні від 35-річного дизайнера Сергія Єрмакова вона закривала показ “Лав Фешн Ейд” в Києві, присвячений боротьбі зі СНІДом.

Кліп з Сергієм Звєрєвим

У Ірини Білик та Сергія Звєрєва були дуже бурхливі стосунки. Такі, що вони постійно намагалися продемонструвати свої почуття на публіку. Тому зірки зняли кліп, у якому постали у ролі молодят. Сукня на той час була неймовірно розкішною — шовкова і розшита золотом.

Ірина Білик та Сергій Звєрєв

Весілля з Дмитром Дікусаром

У випадку з Дікусаром Ірина наче відчувала скорий фінал, і обрала чорну маленьку сукню і фату.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар

Варто відмітити, що публіка не оцінила настільки нетрадиційний образ.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.