Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин та його вагітна дівчина не можуть жити в подарованій квартирі

Роман Сасанчин за перемогу у вокальному шоу "Голос країни" отримав в якості призу квартиру в Києві, де наразі не може жити ні сам, ні з вагітною нареченою.

Перший тріумф Сасанчина в “Голосі” відбувся у 2015 році в дитячому сезоні. Телеканал 1+1 подарував йому зйомку кліпу на пісню “Мамина зірка”, музику до якої написала Тіна Кароль, а слова – Микола Бровченко. У 2020-му Роман став переможцем вже дорослого сезону, після чого отримав можливість переїхати з глибинки до столиці у власну двокімнатну квартиру.

Роман Сасанчин тоді та зараз
Роман Сасанчин тоді та зараз

До того ж не сам, а зі своєю нареченою Іванною, котра старша за нього на 4 роки та готується народити йому первістка. Закохані вже заручені, однак весілля ще не влаштовували.

Роман Сасанчин зі своєю нареченою Іванною
Роман Сасанчин зі своєю нареченою Іванною

Разом з новиною про майбутнє поповнення в родині пара повідомила, що шукає квартиру у Чорткові (Тернопільська область). Звісно, підписники молодих людей у соцмережах засипали їх питаннями з приводу того, чому вони не живуть у подарованій проєктом оселі. Іванка вирішила не приховувати правди та пояснила причину:

“У квартирі в Києві йде ремонт все ще, там з ним трошечки все складно. Тим паче, мені не можна їхати нікуди, мені не можна ходити, тому ми лишаємося у Чорткові”.

Наречена Романа Сасанчина відповідає на питання підписників
Наречена Романа Сасанчина відповідає на питання підписників

Варто зазначити, що герої статті не сподівалися, що завагітніють так скоро. Через постійні гормональні збої лікар Іванни попереджав дівчину, що їй буде важко завести дитину. Втім, половину терміну вагітності кохана Романа Сасанчина вже успішно відходила.

Стать майбутнього малюка молоді батьки нещодавно дізналися, але ще думають, як яскраво розкрити цей секрет для тисяч шанувальників.

Схожі статті