Віталій Козловський був помічений в компанії дівчини з маленькою дитиною: невже остепенився у свої 36?

Популярний український співак Віталій Козловський опублікував у соцмережах свіже фото, на якому його легко можна прийняти за зразкового сім'янина.

Віталій Козловський увірвався на вітчизняну естраду з проєктом “Шанс”, куди він потрапив після перемоги у “Караоке на Майдані”. Так його став продюсувати відомий в індустрії Ігор Кондратюк, з яким вони досягли багатьох музикальних вершин, однак розійшлися з гучним скандалом і далеко не друзями.

З моменту припинення співпраці Віталій став сам собі продюсером, що значно збільшило обсяг роботи. Втім, він вміє отримувати задоволення від напруженого графіку та затребуваності, адже займається улюбленою справою.

Віталій Козловський на сцені
Віталій Козловський на сцені

Звісно, прихильники люблять Козловського в першу чергу за творчість та невичерпну харизму, але також їх цікавить особисте життя виконавця. Навколо нього завжди ходило багато чуток, проте знаменитість вважає за краще не розбовкувати ніяких подробиць, якщо це не стосується якихось дійсно значущих подій.

Так, в минулому Віталій зустрічався з учасницею шоу “Холостяк” та інтерв’юеркою Раміною Есхакзай. Закохані збиралися одружитися, як раптом повідомили про розставання, котре понесло за собою хвилю доволі неприємних звинувачень одне одного в публічному полі. Більше виставляти особисте на загальний огляд Козловський бажанням не горить, адже однієї такої помилки йому вистачило.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай
Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Виняток співак робить для своїх похресників, а їх у нього немало – четверо. Віталій обожнює проводити час з малими та мріє стати справжнім батьком. До того ж, судячи з його нового фото у сомережах, статус сім’янина дуже личить артистові.

Так, у себе в Інстаграмі Козловський опублікував кадр, на якому позує разом з молодою жінкою та маленькою дитиною після одного зі своїх численних концертів.

Скріншот з Інстаграму Віталія Козловського
Скріншот з Інстаграму Віталія Козловського

Схоже, ці чарівні дами – прихильниці, які роблять Віталія щасливим своєю увагою у відповідь на його.

Схожі статті