“Силоміць тримає в хаті”: Ольга Фреймут поділилася неочікуваними деталями свого шлюбу з Локотко

Ольга Фреймут розповіла, на чому тримається їхній з Володимиром Локотко шлюб.

Ольга Фреймут завжди дотримується правил етикету і власних принципів. Телеведуча рідко сідала у калюжу, якщо таке ставалося, то на початку її телевізійної кар’єри. Навіть для глядача не було секретом, що у зірки неймовірно важкий характер. Адже камери не могли стримати її харизми та сили волі, які вона демонструвала. Що й казати про життя поза ефірами.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю YouTube-каналу “Big Money”, де розповіла про специфіку її взаємин з чоловіком, директором “Нового каналу” Володимиром Локотко. Для Ольги Фреймут — це доволі сміливий крок, адже ведуча, як правило, взагалі не розповідає нічого про подружнє життя.

Все завдяки витривалості чоловіка

Ольга зізналася, що в неї багато років не складалис стосунки з чоловіками через її напористість та волю. Не дивно, адже телеведуча дуже успішна, впевнена в собі та смілива жінка, а поруч з такими особистостями можуть бути тількі такі самі “міцні горішки”.

“Я дуже довго йшла до цих відносин, тому що люди не витримували, хоча все начебто було добре”

Також зірка зізналася, що її чоловік неймовірно стійка людина, що і гарантує міцність їхніх стосунків. Більш того, він до останнього наполягає на своєму, але звісно це не переходить межі дозволеного — Ольга чинить так, як вважає за необхідне, і ніхто нікого не силує.

“Якщо хтось когось силою тримає вдома, щоб не поїхав у відрядження, тому що може зрадити – це дурість. Я з тих жінок, які за свободу. Можна вийти, в когось закохатися і зрадити. Тому я його благословляю на його поїздки, а він мене – на мої”, – розповіла телеведуча.

За словами Фреймут, головне правило їхньої родини  – свобода і повага особистого простору кожного члена сім’ї. Не дивно, що це так, адже інакше і бути не могло, зважаючи на професію Ольги.

spot_img

Схожі статті