|
31.08.2021 20:03

Лілія Ребрик показала, як виглядала після народження старшої доньки: талія стала ще тонше, ніж до вагітності

Лілія Ребрик - щаслива мама двох доньок. Подивіться, як швидко повернулася у форму знаменитість.

У родині Лілії Ребрик сьогодні свято. Її старша дитина святкує 9-й день народження. Рідні влаштували вечірку з нагоди події. Діану, так звати іменинницю, нарядили, як ляльку Барбі. Її сестричка також отримала свій яскравий наряд: рожеву балетну пачку та футболку з іменем.

Будинок прикрасили у тон до вечірки та запросили близьких і рідних. З нагоди події Лілія Ребрик показала у своєму інстаграмі пам’ятне відео. На кадрах маленька Діана, як гордо сидить на руках у батька. Її мама дає інтерв’ю Катерині Осадчій. Видно, як швидко зірка привела себе у форму. Чорна сукня лише підкреслює її осину талію. Це не дивно, адже у парі з чоловіком-хореографом артистка активно займається спортом.

Лілія Ребрик

На диво маленька донечка камери зовсім не соромиться. Вона навіть відповідає на питання Катерини Осадчої. Виявляється на той момент Діана найбільше хотіла собі сестричку. Лілія та Андрій здивовано дивляться на доньку.

Лілія Ребрик

Хто ж знав, що мрія дівчинки здійсниться і мама народить ще одну дитину. На тих кадрах ще ніхто і не здогадується, що Ребрик буде незабаром пестити доньку Поліну, а Катерина Осадча, яка самотужки ростила сина Іллю згодом буде відзначати народження третього малюка.

Зараз Діана дорослішає з кожним днем. Вона вже їздить на відпочинок без батьків, грає свої перші ролі у кіно та активно позує для маминої сторінці в інстаграмі. Побажаємо їх гарної долі у святковий день!