Чому Оля Полякова постійно ходить у перуці: у мережі показали, як насправді виглядає волосся Суперблондинки

Оля Полякова дивує своєю працьовитістю: то концерти, то проекті, хіба такий спосіб життя не шкодить здоров'ю?

Суперблондинка, Королева Ночі – все це про Олю Полякову. Артистка неймовірно популярна і цим користується по максимуму. Її запрошували виступити навіть на головному концерті до Дня Незалежності. Як не крути, а її жартівлива легка музика стала частиною епохи середини 2000-х.

Оля Полякова
Оля Полякова

У кадрі знаменитість завжди бездоганна та не гребує змінювати образи: то вона з короткою стрижкою, то з рожевою укладкою, то взагалі прикрашає зачіску гіллям наче мавка. Ось найяскравіші образи поп-діви, які створили їй стилісти за допомогою карколомних перук:

У новому кліпі зірка ризикнула та продемонструвала майже хлопчачу стрижку.

Для Ольги немає проблеми змінити стандартний блонд на малинове волосся.

Як виглядає Оля Полякова без перуки?

Перука під час концертних виступів або зйомки на телебаченні – поширена практика серед українських та закордонних знаменитостей. На це є багато причин. По-перше, на рідному волоссі дуже важко зробити об’ємну зачіску, яке ще й переживе кількагодинний виступ чи ефір. По-друге, артисти – теж люди, які хочуть зберігти свою рідну шевелюру від впливу гарячої плойки, наприклад. Навіть Алла Борисівна не приховує, що носить штучне волосся.

Оля може війти у кадр без перуки. Завдяки штучному волоссю, після всіх заходів їй вдалося зберігти власне. У реальному житті співачка носить блонд та довгі коси. Не завжди встигає пофарбувати шевелюру, але для неї – це не проблема.

Схожі статті