Екс-чоловік Ірини Білик здивував несподіваним зізнанням: ходить до косметолога на омолоджувальні процедури

Екс-чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов виявляється дуже полюбляє за собою стежити. Дізнайтеся, як омолоджуються зіркові чоловіки.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик були багато років разом, народили сина, але врешті-решт розбіглися. Стосунки не витримали відстані. Зараз артистка починає знову самостійне життя, а її екс-обранець з новими силами взявся за саморозвиток.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Аслан пішов у спортзал, зайнявся своїм харчуванням, але цим не обмежився. Відомий фотограф та дизайнер показав, що він може дозволити собі і похід до косметолога. Знаменитості робили пілінг шкіри обличчя лазером.

Аслан Ахмадов

На таку терапію наважиться заради молодості й не кожна жінка: спеціальним апаратом буквально спалюється частина шкіри. Лазер настільки потужний, що навіть очі прикриваються спеціальними окулярами. Втім, Ахмадов не скаржиться. Він навпаки на камеру розповідає про те, що відчуття – дуже приємні.

Аслан Ахмадов

Чи збирається Аслан Ахмадов повернути Ірину Білик?

Попри те, що пара розбіглася, сина продовжують зірки виховувати спільно. Табріз скоро стане школярем і тому зараз потребує особливої уваги до свого навчання та розвитку. Аслан, коли з’явилася можливість, одразу приїхав до дитини. До цього спілкувалися лише онлайн.

Він жив з сином у будинку екс-дружини. Допомагав їй по саду та облаштуванню території. Проте, навіть після таких гостин стосунки знаменитостей не поліпшилися і Ахмадов повернувся до себе до Москви.

Ірина ж не виключає, що пошуки обранця у неї продовжаться і можливо її навіть чекає шостий шлюб.

Схожі статті