У всього є своя ціна: що змушена терпіти Камалія у шлюбі з мільярдером Захуром, аби залишатися його жінкою?

На що Камалія змушена йти, щоб залишатися коханою дружиною мільярдера?

Будь-який шлюб з іноземцем завжди матиме свої специфічні риси, які можуть бути не зрозумілі оточуючим родини. Камалія, вступивши у шлюб з українським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, вона прийняла його віру і традиції. Чи подобається це їй та як вона справляється з цим?

З чим змушена миритися Камалія у шлюбі?

Камалія
Камалія

Так, Камалія розповідала, що через пакистанську любов до дітей, Мохаммад часто сильно балує їхніх спільних доньок, і це їй не подобається. Однак, вона ставиться до такої батьківської любові з розумінням, адже її чоловік виховувався у зовсім інших умовах.

Також Камалія, як хазяйка особняку слідкує за тим, щоб у домі завжди була традиційна пакистанська їжа. Наприклад, хліб. Без пакистанського хлібу не обходиться жоден день родини.

Камалія
Камалія

Також зіркова сім’я повністю відмовилася від алкоголю. Йому не місце на столі Захурів. Втім, цьому зірка дуже рада. Варто відмітити, що також Камалія змушена влаштовувати традиційні ввечері на пакистанські свята. Це забирає багато сил, але вона зовсім не проти радувати чоловіка таким чином.

Нагадуємо, що пара одружилася більше 20 років тому. Камалія познайомилася з Муєохаммадом Захуром на приватному концерті, який давала на заході для бізнесменів. Пакистанський мільярдер одразу закохався у чарівну білявку, і дуже скоро запросив її на свою батьківщину, де влаштував весілля. Зараз пара проживає у Києві, у величезному маєтку разом з мамою Камалії Інною Петрівною. Зіркове подружжя довго боролася за право бути батьками, але врешті-решт їм довелося звернутися до процедури ЕКЗ.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.