Зірки-першокласники: як виглядали Ольга Сумська, Алла Пугачова та інші знаменитості на своє 1 вересня (ФОТО)

1 вересня - не просто свято школярів, а чудова нагода згадати, як пройшли власні шкільні роки. Знаменитості ностальгують сьогодні.

1 вересня традиційно розпочинається з урочистих лінійок та привітань. Не всі діти однаково щасливі починати навчальний рік, адже такі бажані й довгоочікувані літні канікули вже добігли кінця. А от дорослі навпаки – ностальгують за тими безтурботними днями, коли задачі з алгебри та хімії були найбільшими проблемами.

Ольга Сумська, наприклад, з теплотою пригадала, як мама її відвела на перший дзвоник. Знаменитість ще застала роки, коли всі дівчатка мали носити радянську шкільну форму з білим фартушком.

Застала стандартну радянську форму і Катерина Осадча. Зірка показала, що також носила і фартушок, і коричневу шерстяну сукенку.

Катя Осадча

Філіп Кіркоров показав, яким потішним карапузом був у шкільні роки. Майбутній артист гордо позує у класі з букетом квітів.

Філіп Кіркоров

Настя Приходько розповіла, що у перший клас пішла вже за часів незалежності. Вона позує на своїй світлині зі школи у віночку та українській вишиванці. У цій маленькій дівчинці ледь вгадується образ майбутньої зірки.

Настя Приходько

Хто цей світленький хлопчина у першому ряду?

Не впізнали? Олександр Пономарьов поділився своїми світлинами з пам’ятного дня.

А ось кого точно не впізнати у шкільні роки – так це Аллу Борисівну Пугачову. Артистка пригадала, що колись була ще навіть у лавах піонерів. На світлині неможливо вгадати, що ця дівчинка, яка носить окуляри наче у науковиці, стане найпопулярнішою співачкою сучасності.

Милим хлопчиною, у якому важко вгадати Головного вовка країни, був Олег Винник. Артист показав, як виглядав у школі. До речі, дуже стильним був співак у дитинстві.

Олег Винник

Вже зі шкільних років майбутній серцеїд захоплювався самодіяльністю та з радістю брав участь у різних постановках.

Схожі статті