Оксана Марченко зізналася, що її не влаштовує теперішнє життя і вона нещаслива: “Живу тільки спогадами”

Оксана Марченко наважилася на особисту розмову зі своїми шанувальниками.

Здавалося б, що може ще бажати жінка, яка влаштувала успішну кар’єру на телебаченні, вийшла заміж за бізнесмена і політика, має двох прекрасних дітей, онука і нескінченні багатства? Але як то кажуть: щастя не в грошах. Деякі користувачі мережі вже здогадувалися про те, що Оксана поринула у релігію з головою через душевний неспокій, і нещодавно зірка підігріла цю версію.

Де шукає щастя Оксана Марченко?

На особистій сторінці Оксани Марченко в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона постала у неймовірної краси сукні з укладеним волоссям та яскравим макіяжем. Оксана Марченко як завжди квітне та сяє. А допис до фотографії був не менш елегантним.

Телеведуча вирішила поділитися тим, як вона знаходить щастя у буденному житті. Виявляється, у цьому їй допомагають спогади. Вона зізналася, що відчуває себе щасливою, коли згадує минуле життя. Однак, вона наголосила, що не живе тільки цим, і знаходить радісні моменти і в теперішньому часі.

Марченко закликала усіх своїх підписників також поділитися тим, як вони знаходять щастя в простих речах.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Оксана Марченко вперше стала бабусею. Її син від першого шлюбу Богдан став батьком.

Його молода дружина Катерина Марченко народила йому первістка Віктора, якого назвали у честь вітчима Богдана. Знаменитість одразу ж поспішила поділитися неймовірною новиною з користувачами мережі та навіть частково показала малюка. Тепер вона обіцяє, що усю свою любов подарує маленькому Віктору Марченко.

Схожі статті