Слава Камінська возз’єдналася з колишнім чоловіком заради дітей: сім’я у повному зборі вирушила до школи

Слава Камінська розлучилася зі своїм чоловіком Едгаром Камінським. Втім, зірок вже побачили разом в обіймах.

П’ять років жили у шлюбі Слава та Едгар Камінські. У 2019 обидва вирішили покласти край стосункам. Розлучення було гучним, а сама співачка не раз висловлювалася, щодо емоцій, які пережила через болісний розрив.

Слава та Едгар Камінські
Слава та Едгар Камінські

Артистка навіть випустила пісню, присвячену колишнім стосункам. Втім, єдине, що досі змушує цю пару тримати зв’язок – їхні діти. У подружжя народився син та донька, яких доводиться виховувати разом. На честь 1-го вересня Слава показала, що заради ідеального першого дзвоника своїх малюків навіть наважилася возз’єднатися з колишнім обранцем.

“Гордо у повному складі провели Лео в перший клас. Татусеві гени, звичайно, тримають мене в повному спокої за успішність нашого не по роках мудрого сина, тому, в цілому, мама щаслива”, – написала артистка, яка на фото навіть наважилася обійняти колишнього обранця.

У коментарях прихильники привітали маленького першокласника та приємно здивувалися мудрості його мами.

Чому розлучилася Слава та Едгар Камінські?

Після 2019 року кожен з екс-подружжя висловився на тему своєї причини розлучення. Едгар вважав, що Слава стала дуже ревнивою та вимогливою. Крім цього, він помітив, як вона постійно прагне до нових змін обличчя.

Співачку ж не влаштовувало те, що батьки постійно втручалися у їх стосунки. Вона не відчувала особистого простору. Все почалося невинно, коли родичі просто вирішили допомогти з дітьми, але згодом переросло у ненормальні відносини.

Схожі статті