Радісна Леся Нікітюк об’явила про зігране весілля і ощасливила шанувальників: “Нарешті одружилися, алілуя!”

Леся Нікітюк порадувала підписників веселими привітаннями. Хто одружився?

Леся Нікітюк завжди знаходиться на позитиві і намагається заразити ним інших. Вона ніколи не шкодує для колег та друзів доброго слова і вчасних привітань. І хоча телеведуча неодноразово потрапляла у ненайприємніші гучні скандали, її авторитет від цього не похитнувся, адже вона завжди захищала себе.

Леся Нікітюк об’явила про весілля

Скріншот сторінки Лесі Нікітюк

Нещодавно відома українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, яке було присвячено весіллю. Виявляється, 31 серпня одружилася відома російська пара – репер Моргенштерн та його обраниця, блогер та інфлюенсер Ділара, з якою він зустрічався багато років.
Новоспечене подружжя поділилося лінійкою свіжих фотографій торжества, одне з яких і показала Лесі Нікітюк своїм підписникам. Зірка привітала російську знаменитість на його особливій “реперській мові”, зберігаючи при цьому жартівливий тон публікації.

Що стосується самої Лесі, на привеликий жаль, про обранця телеведучої досі нічого невідомо, як і не існує інформації щодо того, чи взагалі в неї є коханий. Телеведуча не припиняє жартувати щодо того, що її родичі вже зневірилися у тому, що вона колись піде під вінець. Та і не схоже, що Леся Іванівна налаштована рішуче.

Нагадуємо, що у знаменитості був наречений, з яким вона познайомилася у будинку, в якому живе. Обранець був її сусідом. Пара збиралася одружитися, і Леся начебто вже відкрито говорила про чоловіка, але з якоїсь причини їхній роман добіг кінця. Після цього знаменитість взагалі не згадує екс-обранця.

Схожі статті