Сергій Притула вперше показав своїх старших дітей від двох різних жінок: син від колишньої, дочка від нової

Відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула показав на одному фото своїх старших дітей від двох різних дружин.

Першою офіційною жінкою Сергія Притула стала його землячка Юлія. Зі своєю нинішньою дружиною Катериною телеведучий познайомився, ще коли був одружений вперше. За словами знаменитості, більш ніж робочі стосунки їх не пов’язували:

“Катя працювала спочатку адміністратором, потім лінійним продюсером. У якийсь не дуже добрий етап мого життя, коли перший шлюб тріщав по швах і мені повністю було зрозуміло, що все йде до логічного кінця, ми зблизилися”, – розповідав Сергій в інтерв’ю близькій подрузі Маші Єфросиніній.

Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією
Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією

Притула вважає їхньою з Юлією головною помилкою те, що вони обидва не змогли знайти в собі сили та бажання запобігти “точки неповернення”. Тим не менш, шоумену вдалося зберегти теплі відносини з колишньою, адже у них є спільна дитина – син Дмитро, який у цьому році пішов у 8 клас.

Нова обраниця Сергія подарувала чоловікові двох доньок – Соломійку та Стефанію. Наймолодша народилася 25 травня 2021-го.

Сергій Притула та його нинішня дружина Катерина з донечкою
Сергій Притула та його нинішня дружина Катерина з донечкою

Дмитрик часто живе з батьком і сестричками, до того ж він чудово ладнає з мачухою. Більше того, Притула запевняє, що обидві його жінки спілкуються одна з одною.

На 1 вересня хлопця проводжав саме батько, про що він повідомив у соцмережах. Так, в Інстаграмі телеведучого з’явилося тепле сімейне фото, на якому позують Дмитро і Соломія:

“Сестру в садочок, сам у 8 клас! Вітаю усіх батьків з новим сезоном цього захоплюючого реаліті “школа”! Міцного здоров’я вам і вашим діткам! І натхнення їм до навчання!”, – написав Притула.

Коментатори у відповідь поділилися власними привітаннями, а також підмітили, що первісток Сергія росте дуже на нього схожим, і справа не лише у схожих зачісках.

Схожі статті