На честь 1-го вересня Тіна Кароль перетворилася на вчительку алгебри: де проведе перший урок поп-діва

Тіна Кароль - вчителька? Невже поп-діва вирішила приміряти на себе цей святий образ?

Легендарна Тіна Кароль сьогодні також має свято. Її син Веніамін – школяр, який успішно навчається у Британії. Щоправда, на святковій лінійці співачку сьогодні неможливо побачити, адже закордоном так пишно, як у нас 1 вересня не святкують. Тож поп-діва лишилася на День знань вдома.

Втім, на честь свята артистка опублікувала світлини, де приміряла образ педагога.

Тіна Кароль

Такий образ створила собі артистка не сама, а зробила репост зі сторінки прихильників. Там фанати пофантазували на тему того, як би могла виглядати Кароль, будь вона вчителькою. У мережі підібрали фото співачки з різних інтерв’ю та у різних амплуа. Пригадали, якою була артистка у своєму недавньому кліпі та навіть знайшли світлину Тіни за білосніжним роялем. Тому співачка була і вчителькою алгебри, літератури, праці, фізкультури і, звісно, музики.

Тіна Кароль

Прихильники підписали колажі: “День знань”.

Як виглядала Тіна Кароль у шкільні роки?

Фотографій з минулого Тіни Кароль небагато. Втім відомо, що батьки намагалися наряджати свою майбутню зірку. Ось, наприклад, світлина, де Тіну прикрасили білосніжними бантами.

Тіна Кароль у дитинстві.

Відомо, що артистка з ранніх років відчувала потяг до сцени та мистецтва. З 12 років вона вже виступала і навіть співала на День міста. Цікаво, що слава і популярність прийшли до зірки за студентських років, але суворі викладачі все одно чекали знаменитість на іспитах.

Молода Тіна Кароль

Цьому дивувалися навіть журналісти, які навіть знімали репортаж про те, як екзаменували свого часу поп-діву у музичній академії ім. Глієра. Та все одно для Тіни це було не тяжко зробити.

Схожі статті