Олександр Педан показав, як облаштував окрему квартиру для 16-річної доньки: мармуровий дизайнерський ремонт

Олександр Педан виростив доньку Валерію, яка вже може похизуватися своєю квартирою з ідеальним дизайнерським ремонтом.

Олександр Педан – популярний ведучий, який нещодавно приголомшив мережу тим, що його 16-річна донька вже має свою квартиру. Дівчинка лише цього року пішла в 11 клас, але вже може похизуватися апартаментами у столиці. Також артист показав, який ремонт облаштував для дитини.

Апартаменти для доньки робити дизайнери. Слід віддати належне, що багато предметів інтер’єру чоловік обирав серед українських виробників. Ремонт робили цілих пів року, але результатом задоволені.

“Нарешті ми закінчили ремонт і я можу розказати, а більше того, показати, що у нас вийшло!”, – написав артист.

У квартирі мармуром прикрашена ванна кімната, є власна гардеробна, яку зробили з колишньої кладовки, а ще зручно облаштована спальня з великим ліжком. Його донька шоумена вподобала найбільше. Валерія каже, що не захоче тепер рано прокидатися та покидати свою спальню. Коридор прикрасили величезною шафою з дзеркалом. Це зробили для того, щоб візуально розширити простір у приміщенні.

Керувала всіма процесами дружина шоумена – Інна.

Чим займається донька Олександра Педана?

Валерії 16 і вона знімає відео для мережі у “Тік-тоці”. “Підсадила” на це і свого зіркового татка. Сьогодні на честь Дня знань, він оприлюднив відео, де проводжав свою доньку в 11 клас.

“Бажаю Лерусці зробити вибір професії й університету за цей рік. У цьому ми їй допоможемо. Не хочу спойлерити, але в нас є класні плани на цей рік. Дуже цікавий формат, як вибрати Лері університет”, – пише розчулений батько.

Побажаємо успіхів дочці артиста!

Схожі статті