Неля Шовкопляс вразила тонкою талією і вродою: зірка “Сніданку” одразу б підкорила колегу Єгора Гордєєва

Неля Шовкопляс — вродлива жінка, яка може здивувати своєю красою ще більше.

У зв’язку зі Днем знань українські знаменитості масово діляться світлинами з своїми чадами, які розпочали новий учбовий рік. Ті ж, хто не відвідував школу через своїх спадкоємців показували себе у ролі школярів. І хоча зірки 1-го вересня особливо не відрізнилися фантазією, цей день все одно був цікавим.

Юна Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс з’явилася на вітчизняному телебаченні відносно нещодавно, але вже встигла стати улюбленицею публіки, яка познайомилася з нею тоді, коли вона вже була володаркою пишної фігури.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Канал “1 + 1” вирішив показати, якою ж була популярна тележурналістка у часи своєї юності. На офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Інстаграм була опублікована архівна світлина зірки.

Неля Шовкопляс у юні роки і зараз

Неможливо не помітити, що у Нелі є усі задатки моделі: струнка фігура, прекрасне обличчя, ідеальні пропорції та виняткова фотогенічність. Усе це прикрашає її харизма, позитив, любов до ближнього та своєрідна простота. У хорошому сенсі цього слова.

Нагадуємо, що красуня-тележурналістка заміжня. Завжди весела і компанійська Неля далеко не відразу звернула увагу на спокійного і скромного Владислава, тоді як він закохався в неї з першого погляду і зрозумів, що бачить перед собою майбутню матір його майбутніх дітей. Втім, так і сталося – вже через рік після знайомства закохані розписалися, а незабаром у них народилися двійнята Тимофій і Матвій. З тих пір зірка більше не наважувалася  народжувати. Деякі фанати вірять, що між Єгором Гордєєвим і Нелею Шовкопляс є дещо більше, ніж дружба.

Схожі статті