Ектор Хіменес-Браво готується до весілля з обраницею: відкрито розповів про бажання вступити у шлюб

Ектор Хіменес-Браво поділився своїм бажанням стати чоловіком українки.

Ектор Хіменес-Браво настільки харизматичний шеф, що розводити балачки, напевно, і не потрібно. Та й навряд чи є ті, хто хоча б просто не чув про цю людину. Ми знайомі з Ектором з перших випусків “МастерШеф”. Він — один з найбажаніших холостяків України, які не менше у захваті від українок, ніж вони від нього.

Ектор Хіменес-Браво хоче бути з українкою

Про це кулінар зізнався на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, Ектор створив окрему публікацію, яку присвятив усім позитивним рисам українських жінок і пояснив, чому хотів би одружитися саме на представниці цієї національності. За думкою знаменитості, українки найбільше підходять для ролі дружини, адже вони працьовиті, хазяйновиті і при цьому незалежні.

Нагадуємо, що не так давно Ектор Хіменес-Браво зізнався, що в нього є обраниця. Шеф-кухар повідомив, що не збирається робити свою нову кохану публічною персоною, адже раніше саме популярність руйнувала його стосунки.

Так, відомий колумбієць спочатку збирався одружитися на жительці Канади Керолайн, яка покинула шеф-кухаря через те, що не хотіла переїжджати до України. Другий серйозний роман з українкою на ім’я Анна також закінчився погано. Не дивлячись на те, що Ектор познайомив її з родичами, вони так і не змогли дійти вінця.

Зараз шеф-кухар знову перебуває у дуже серйозних стосунках. Судячи з настрою зірки, він не просто замислюються про одруження, а дійсно збирається вступити у школі. Варто відмітити, що єдина частина тіла його обраниці, яку побачила аудиторія це дві прекрасні ніжки.

Схожі статті